بررسی موارد ایمنی و امنیت مواد غذایی در مواجهه با بیدقتی و یا کم آگاهی در برابر حمالت تروریستی، از انتظارات جامعه بوده و ممکن است طی توزیع، فراوری و مصرف اتفاق بیفتد. این بررسی شامل تعیین نقاط ضعف، اقدامات حفاظتی و واکنش برای کاهش احتمال خطر و عواقب چنین تهدیدات برای سیستمهای غذایی است. بعد از حمالت وحشتناک 11 سپتامبر 2001 در ایاالت متحده، ماهیت تهدید تروریستی نامشخصتر و پراکندهتر به نظر میرسد. بنابراین، تهدید تروریستی علیه سیستمهای غذایی از برداشت، تولید، فراوری، توزیع، رستورانها و خردهفروشی اس ...